8 oktober 2020

Evaluatie jaarvergadering

Evaluatie jaarvergadering

In deze corona tijd is het moeilijk om een jaarvergadering te organiseren, het bestuur vindt het onverantwoord om een grote vergadering te organiseren. De jaarvergadering moest echter wel plaatsvinden vlg. onze statuten.

De oplossing werd gevonden door de jaarvergadering schriftelijk te houden. Waar op onze leden zeer positief op hebben gereageerd er zijn 113 stemmen uitgebracht. Allen positief zowel op deze manier van jaarvergadering en stemmen voor de bestuur verkiezing. Ook waren er diverse suggesties en opmerkingen die wij in de bestuur vergadering  van 7 oktober hebben besproken. Wij hebben nu weer een voltallig bestuur van 7 bestuursleden, waar we erg trots op zijn. Op deze bestuur vergadering werd er een bloemetje uitgereikt aan Fien van Berlicum als dank voor haar inzet als penning meester gedurende 11 jaar, ze blijft in het bestuur maar heeft deze functie overgedragen aan Henry de Groot. Ook zijn voltallig herkozen Clemens Hermens en Piet Janssen. Helaas kunnen wij in deze tijd geen activiteiten organiseren, de Kerstviering gaat helaas ook niet door, wij zijn opzoek naar een alternatief hiervoor. We hebben toch een jaarprogramma voor 2021 gemaakt, dit alles onder voorbehoud in verband met de heersende corona.