26 oktober 2020

Prijzenfestival ons voordeel

Speciaal voor onze KBO-leden! 

Het Ons ledenmagazine van KBO Brabant bestaat in januari 2021 tien jaar en dat wordt gevierd!  In januari 2011 rolde de eerste Ons van de persen, het eigen ledenmagazine van KBO Brabant. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en wat is ons ‘kind’ al groot geworden! Wijzer, veelzijdiger, omvangrijker en nog niet zo lang geleden voorzien van een fraai nieuw jasje. We zijn er best trots op en willen haar tiende verjaardag graag met ú vieren. Want zonder u, geen Ons. Samen met Ons Ledenvoordeel, partners en leveranciers pakken we groots uit met ‘Ons Prijzenfestival’. We geven meer dan 100 prijzen weg met een totale waarde van ruim 22.000 euro! Van een e-bike, hotelcadeaubon, smartphones en radio’s tot een hometrainer, airfryers en vele andere mooie prijzen. De trekking vindt plaats in januari 2021, de maand waarin we de tiende verjaardag van dit magazine vieren. Kans maken doet u door de website www.onsledenvoordeel.nl/prijzenfestival te bezoeken en u in te schrijven voor het prijzenfestival. U abonneert zich daarmee ook op de digitale nieuwsbrief van Ons Ledenvoordeel. Zo kunnen we u regelmatig informeren over interessante producten en diensten die we u als lid van KBO- Brabant met ledenvoordeel kunnen aanbieden. Veel succes en alvast veel plezier met uw prijs